fbpx

Dés András a Meseházban

2022. július 06.

Az iráni gitáros és a magyar ütős örömzenélését hallhatja a közönség július 14-én Békéscsabán.

A koncert során ritmikailag és szerkezetileg friss kompozíciók születtek, amelyek mindkettőjük számára inspiráló irányba mutattak.
Vincent Pongrácz, a trió harmadik tagja a közös zenei metszéspontokon túl új perspektívát is nyitott a zenekarnak - mikrotonális, páratlan metrumú kompozíció, a jazz és a hip-hop határán mozgó klarinétjátéka harmonikus egységet alkotva adtak új lendületet a zenekarnak.
A Mash három olyan útkereső zenész találkozása, akik határozott, karakteres hanggal rendelkeznek. Sok értelemben máshonnan érkeznek, de nyitottságuk és a közös zenei nyelv összeköti őket: alapot biztosít ahhoz, hogy a hasonlóságaikat és különbözőségeiket harmóniába rendezve a három zenész közös munkájának gyümölcséből valami új szülessen.
A koncert rendezője a Meseházi Alapítvány.

Helyszín: Meseház udvara, Békéscsaba, Békési út 17.

 

Fotó: Meseház

 

 

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005