fbpx

Prima díjas lett a Kanizsa Big Band

2022. október 17.

Nemrég azt az örömteli hírt osztottuk meg olvasóinkkal, hogy a Kanizsa Big Band a Zalai Prima díj, Magyar zeneművészet kategória győztese lett. Ezután került sor a 10 kategória nyertesei közötti egy újabb fordulóra, ahol kiválasztották azt a három jelöltet, akik az idei év Prima díjasai lettek.

A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége (VOSZ) Zalai Megyei Szervezete által szervezett díjátadó ünnepségének idén a Hevesi Sándor Színház adott helyet. A Zalaegerszegen tartott rendezvényre október 15-én került sor. Itt derült ki, hogy a Vámos Béla vezette zenekar idén Megyei Prima díjas lett. A díj természetesen a Kanizsa Big Band teljesítményének szól, de ez egyben a hazai jazz műfajának is egy újabb elismerése. Szívből gratulálunk Vámos Béla zenekarvezetőnek, a Kanizsa Big Band egykori és jelenlegi tagjainak továbbá mindenkinek, aki valamilyen formában segítette a több mint tizenöt éves múltra visszatekintő együttes működését!

 

 Fotó: Halász Gyula, Vámos Béla

 

 

 

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005