fbpx

A közönségszavazás menete

2021. november 25.

Szavazni november 25. nulla órától december 27. éjfélig lehet a Google-űrlapon keresztül, csak a listán található jelöltekre.

Minden egyes kategória külön-külön oldalon található. Nem kell feltétlenül kitölteni az összes kategóriát, de a feladó email címének megadása kötelező az oldalon. A kategóriákban feltüntetett nevekre a mellettük lévő gomb segítségével lehet szavazni. Egy kategóriában csak egy szavazat adható le. Egy nap csak egyszer lehet szavazni. Amelyik e-mail címmel helytelenül használják a rendszert, azt az űrlapokat működtető program automatikusan törli, így nem tudjuk az arról érkező szavazatokat figyelembe venni. Ugyanez vonatkozik a nem valós email címekkel leadott szavazatokra. A szavazóprogram ellenőrzi, hogy érvényes email címről érkezett-e a szavazat.

A 2022 januárig tartó szavazás kizárólag olvasóink és munkatársaink elismerésének jelzésére szolgál, anyagi- vagy pénzjutalommal nem jár.

Szavazni november 25. nulla órától december 27. éjfélig lehet a Google-űrlapon keresztül, csak a listán található jelöltekre.

 Az olvasók szavazatainak összesítését 2022. január elején tesszük  közzé.

Egy emailcímmel egy nap csak egyszer lehet szavazni. Ha valaki egy emailcímről több szavazatot ad le, akkor a program csak az elsőt veszi figyelembe.

Email címet harmadik személynek nem adunk át, azt a GDPR előírásoknak megfelelően kezeljük.

 

A közönségszavazást itt találja. 

 

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
29