fbpx

Feledhetetlen koncertek: Deseő Csaba - Szalóky Béla és a Gyárfás István Trió / 2005

2020. április 22.

A Harmónia Jazzműhely kalandos történetében a mai magyar jazzvilág krémjét szólaltatta meg olyan elvarázsolt helyeken, mint a Nyitott Műhely, a Dob utcai Szenes Pince, az Állatorvosi Egyetem klubja, Londonban a Spitz, a Bulls Head jazz kocsma vagy a legendás 606 Club, majd 2009 óta a Budapest Jazz Club. Ezek a koncertek végre ismét és itt hallhatók. A felvételeket nem Rudy van Gelder vagy George Martin készítette, pedig a zenészek megérdemelték volna. smile Jó szórakozást!


A harmadik Harmónia Jazzműhely által szervezett koncert, melynek hanganyagát eddig sikerült fellelnünk. Akkor még nem is hívtuk magunkat  Harmónia Jazzműhelynek, de Kerekes-Pallai szervezésben már 2002 óta a Nyitott Műhelyben tartottunk ismeretterjesztő előadásokat a jazzről, sőt egy vasárnap délutáni jam sessiont is szerveztünk (nem készült felvétel), de a lakók meghiúsították a folytatást. Végül kedd estékre visszacsempésztük a zenét.

Az itt hallható koncert dátuma: 2005. október 21.

Deseő Csaba - hegedű, Gyárfás István - gitár, Szalóky Béla - trombita, harsona, Czakó Péter - basszusgitár, Cseh Balázs - dob

A beugró 800 forint volt. A zenészek kapupénzért játszottak.

>>  Ide kattintva, megnyitható az eredeti meghívó. <<

 

 

Fotó: Harmónia archívum