fbpx

Megújult a BMC Records webáruháza

2020. december 18.

A BMC Records lemezkiadó 1998-ban alakult. Azóta több száz kortárs, klasszikus és jazz lemezt jelentetett meg.

A jazzlemezek előadói között ott szerepel Archie Shepp, Chris Potter, Hans Lüdemann,  Dave Liebman, Joachim Kühn, Daniel Erdmann, Lionel Loueke és Émile Parisien. A klasszikus, kortárs- és jazzlemezek Midem-, Jazzman-, Deutsche Schallplatten- és Gramofon-díjai, valamint a hazai és külföldi sajtóban megjelent több mint kétezer méltató kritika jelzi, hogy a BMC jelentős tényezővé vált az európai hanglemezkiadásban. A MagyarJazz szakmai szavazásán az év albuma kategóriában 6 db BMC kiadvány is szerepel az első 20 között.

Eddig a régies honlapon nehézkes volt a lemezek keresése, rendelése, ráadásul külföldről nem tudtak vásárolni. Az új webshopnak köszönhetően már a világ bármely tájáról elérhetik a BMC albumait. Áttekinthetőbb lett az oldal, és a lemezborítón kívül leírás, ajánló, fotók találhatók egy-egy albumról. Az 1996 és 2020 között megjelent lemezek mind megtalálhatók az áruházban.

A főoldalon az új kiadványok alatt az Albumok böngészése gombra lépve, olyan oldalra jutunk, ahol időrendi sorrendben is megnézhetjük a kiadott lemezeket, de az oldal tetején megjelenő plusz gombok lehetőséget adnak, hogy a műfajt kiválasszuk, így csak a jazz lemezek között tudunk válogatni. 

A megveszem-kosár gombra klikkelve egy ablak nyílik ki, ahonnét folytathatom a vásárlást kétféleképpen: 1; másik termék kiválasztásával -- 2; a Kosár oldalra mehetek, ahol befejezem a vásárlást.

A Kosár oldalra érkezve, kiválaszthatom a darabszámot, és a Rendelés gombbal lehet továbblépni.

A Rendelés oldalon kitöltve a személyes adatokat, a szállítási és számlázási címet, továbbléphetünk a Szállítási és fizetési módok oldalra.

Ezen az oldalon választhatunk, hogy postai úton kérjük az átvételt vagy személyesen a Mátyás utcai BMC-ben szeretnénk átvenni a megrendelt lemezt. Amennyiben a postai kézbesítést választjuk, akkor bankkártyával fizethetünk a Simplepay oldalán, ha a személyes átvétel mellett döntünk, akkor a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával fizethetünk.

Ezután vagy a banki oldalra visz az áruház vagy egy köszönő lapra, ha a helyszíni átvételt választottuk.

A honlapon van néhány hiba, gyermekbetegség, amit biztos javítanak, de jól használható, áttekinthető.

Akár ezen az oldalon, akár a zenészekén, a magyar lemezek megvásárlásával a hazai jazz-zenészeket támogathatják!
Kiváló karácsonyi ajándéknak is.

 

 A cikk nem fizetett hirdetés!

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
16
Dátum : 2022. szept. 16.
17
Dátum : 2022. szept. 17.
26