fbpx

Gödön újra Jazz Napok június 2-től

2024. máj. 30.

Elindul a nyári szezon, és vele együtt az első jazzfesztivál Gödön. A magyar jazz-zenei élet legfoglalkoztatottabb zenészei érkeznek nyaranta Wagner László és a belépés családostul mozgalom meghívására a gödi Duna-part mellé ‒ és ez idén sem lesz másképp.

Gödi Jazz Napok

2024-ben is két helyszínen rendezik meg a dupla koncerteket a szervezők. A 0. napon Alsógödön, a Tó Bisztróban lép fel a helyi GÖOD Times Blues, majd az ennél ismertebb jazzt és folkot különlegesen figyelemreméltóan játszó Kovász zenekar. A fiatal csapat tagjai - melyről már a Jazz.hu is írt - minőségi és táncolható zenét dagasztottak a Kovászból, melyben a népzenei értékekből és mai elektronikus hangzásból nincs hiány.

Gödi Jazz Napok

A Gödi Jazz Napok június második hétvégéjétől már háromnapos fesztivált tart a Duna-parton, Felsőgödön, a Blade Landben. Június 7-én, pénteken Krulik Zoltán és Premecz Mátyás zenekarai fogják szórakoztatni a közönséget. Másnap, szombaton Juhász Gábor és az ütős, Holló Aurél fantasztikus műsorral várják a nézőket, akiket egy helyi zenekar, az All in Five követ.

Gödi Jazz Napok

A zárónapon pedig a két dudás, Borbély Mihály és Dresch Mihály a saját zenekaraikkal mutatják be a jazz és a folk ötvözését.

 

A koncertek mind a négy napon 18:30-kor kezdődnek.

Gödi Jazz Napok

 

 Fotó:  Gödi Jazz Napok, Irk Réka

 

 

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005